Uncategorized

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!

DAGEN D ÄR HÄR!

Den här veckan har som sagt varit väldigt speciell för mig. Varför? Jo, min älskade pojkvän har i veckan tagit hela sitt flyttlass och flyttat till Sverige och in till mig. Han skulle egentligen kommit hem i torsdags men i tisdags kväll överaskade han mig och klev innanför dagen. Tårarna sprutade av lycka!

Jag kan inte beskriva med ord hur den här kille förändrat mitt liv på så många sätt! Han är verkligen mitt allt. En person som alltid vill alla väl och han är den största inspirationskällan jag har (efter mina föräldrar:)

Älskling, idag är det även din födelsedag! Ikväll ska du firas ordentligt. Vi ska firas! Jag älskar dig från botten av mitt hjärta! Puss och Kram Din!

/As I’ve been writing before this week is special to me. Why? My beloved boyfriend has this week taken a huge step moving to Sweden for us! He would actually had come yesterdat BUT during Tuesday night he surpriced me and walked inside my door! I cried so much!

I can not describe in words how this man changed my life in so many ways! He really is my everything. A person who always wants everyone well and he is the greatest source of inspiration I have (after my parents 🙂

Honey, today it is also your birthday! Tonight we will celebrate you properly. We will also celebrate us! I love you from the bottom of my heart! Kiss and Hugs from me

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU