Products can be found at SkinCity.se Blush it on contour palette, Pris 449:- , Resist Lip Gloss SPF40 Pris 279:- och FANtastic Lash Mascara 199:-

Smaskig nyhet

Vilken smaskig nyhet Paula’s Choice har släppt. Älskar paletter då det är så jäkla smidigt och ta med. I vanliga fall bär jag i alla fall runt på en palette med 10 olika rouger men den här var ju grym då den egentligen innehåller de 4 tonerna du verkligen behöver till olika kunder.  Dessutom får du med en bronzer och en highlighter. Det bästa är också att den är så lätt och tunn i förpackningen!

Färgerna som följer med heter: Pearl, Bronze, Delicate Coral, Dusty Rose, Peony & Soft Mauve.

Mascaran och läpprodukten har jag fortfarande inte testat men det får jag ta att göra i veckan:) Har du testat något från Paula’s Choise förrut?

/What a nice surprice to find this lovelly new palette, ‘Blush it on Contour Palette’ from Paula’s Choice. Love when it’s handy and covers everything that you need. I’ve used it a lot all ready!

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar