Uncategorized

PROJECT SUKUROI GOLD SMOOTHING BALM

Original Mineral Project Sukuroi Gold Smoothing Balm

Nu så, kan jag äntligen säga vad jag tycker och tänker om den här lilla filuren ovan! Jag har testat den från och till i lite drygt en månad nu. Det tar ibland så lång tid till att bilda sig en uppfattning av hårprodukter tycker jag..inte alltid men ibland. Testar man en produkt en två gånger och sedan recenserar den kan ju det ge en missvisande bild det också om “håret” inte får “vänja sig lite”.

Project Sukuroi Gold Smoothing Balm är en reparerande leave in créme från Original Minerals som hjälper ett trött och slitet hår som tex fått mycket styk av att man använder värmetång eller fön (som jag oftast gör).

En utav nyckelingredienserna är Camelinaolja som faktisk heter “Gold of pleasure” om man kikar nogrant i ingredientslistan. Det är där produkten fått sitt “guldnamn” ifrån så det är alltså inget guld i produkten i huvudtaget så att ni vet det! Ett litet fult marknadsföringstrick dessvärre.

Hur ska du använda den? Jag har tagit en super liten mängd i handdukstorkat hår och sedan fönat håret precis som jag brukar. Produkten ger ingen direkt stadga till håret (vilket är trist) men det blir super lent och glänser mer än vanligt. Perfekt om man har ett riktigt frissigt och trött hår!

Pris: 379 Kr (100ml) och finns att köpa på utvalda salonger samt på NK

/Unfortunatelly I didn’t have the time to translate the text today but please press the google translation button to the right on my page and you will get the whole text in your language! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU