Uncategorized

‘LASHMOPOLITAN’


Hallo Monday!

En hektisk men fantastisk helg är över! Hunnit med både det ena och det andra (bilder kommer under veckan) Måste säga att beslutet att pausa bloggandet under lördagar och söndag har varit ett utav de bästa besluten jag tagit. Är fylld med energi varje måndag och super peppad för att göra bra inlägg! Hoppas att ni har lite överseende med det;)

Ha en fantastisk vecka fina ni!  /Lina

/Had an amazing weekend with a lot of work & other happy things…pic’s will be posts during the week! Have to say that the decision to pause my blogging every saturday & sunday was a great decition! I’m filled with energy every monday now and feel so eager to post new things! Wish you a great start on the week!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eye pencil Tropical Make Up Store
Super liner Perfect Slim Loreal Paris
Loose Eyeshadow Mint Soda Sugarpill
EyeshadowFresh Peach & Vanilla Maya Mia Palette Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes
Lashmopolitan  Esqido False Lashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe & Brow pro palette Taupe Anastasia Beverly Hills

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU