Makeup & Beauty Products

MAKE UP STORE A/W COLLECTIONS

Förr förra veckan offentlig gjordes Make Up Store’s looker inför kommande säsong och jag hann dessvärre inte med deras press show. Behövde däremot inte se den live för att ändå imponeras! Här kommer en kortfattad sammanfattning av vad som komma skall!


/Two weeks ago Swedish brand Make Up Store published their new collections for the upcoming season and I could unfortunately not attend their press show. All though I couldnt see it live I was still impressed! Here is a short summary of what’s to come! Please press the translation button to the right to get the rest of the text in your language!

4 Nya fantastiska looker släpps inom kort…den första med start i Augusti!

ECO, blir den första looken som släpps i Augusti! Det blev en ung och färgsprakande look som blev en utav mina favoriter! Älskar när det släpps lite mer unika färger som inte funnits i sortimentet innan! Stort plus!

I September släpps den lyxiga looken ICON. Wow, jag är väl en sucker för den klassiska Hollywoodlooken! Färgerna är super fina i tonerna men liknar dock de som släpptes i höstas. Väldigt små nyans skillnader men jag älskar verkligen sammansättningen av Kollektionen.

Läppstiftet ICON släpps tillsammans med resten av looken i September!

Älskade läppstiftet i ICON looken, som heter just Icon. Trodde att den skulle vara djupare röd än vad den var men jag drog i med läppennan Russian Bordeaux så att den blev något mer markerad!

I Oktober släpps HAUTE COUTURE en trendig, dyr, elegant och mer stilsäker look! Tänk vad fin den här blir mot en lite vintrigare hud! Detta blev också en favorit!

Mumma! Älskade färgerna i denna look, speciellt den till höger då den inte är så lik någon annan som finns i det befintliga sortimentet!

Sen har vi den sista kollektionen som är en Limited Edition Look som släpps inför vintern, SHADE! En tuffare och mer androgyn look som passar den som gillar det lite mer edgy!

Så fina detaljer på förpackningarna och som ni såg på bilden innan kommer dom även i super fina förpackningar

Penslarna kommer även dessa med små detaljer från Shade Looken…grymt!

Ser nu så mycket fram emot hösten! Hoppas ni gillade lookerna lika mycket som jag gjorde! Favoriterna blev definitivt ECO & Haute Couture!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU