Uncategorized

NUXE TRAVEL KIT 2015

Måste dela med mig av mitt favorit “Travel kit” för i år…priset går till NUXE! Här får man verkligen sommaren i ett nötskal! Doften, kvalitén på produkterna och känslan av produkterna efteråt! Klockrent!

I kitet ingår:

Prodigieux Shower Oil 30 ml – Duscholja för kroppen
Eau Démaquillante Cleansing Water 35 ml – Rengöringsvatten för ansiktet
Huile Prodigieuse 10 ml – Torrolja för ansikte, kropp och hår
Prodigieux le Parfum 1,2 ml – Eau de Parfum
Creme Fraiche de Beauté 15 ml – Ansiktscreme för känslig – normal hud
RDM Ultra Comforting Body Cream 30 ml – Kroppscreme för torr och känslig hud

Favoriten? Helt klart Torroljan! Jag har testat många oljor men den här var nog den bästa hittills jag haft i håret. Man blir precis mjuk efter att håret torkat och det ser friskt och vårdat ut. Samt doftar håret underbart! Lite små ledsen över att oljan till håret snar är slut då den kom i en miniminiatyr!

Pris? 140 Kr för hela kitet! Du hittar det bland annat på Apotea.se

/ Here´s my favorite travel kit for this year…Nuxe travel kit “The Essentials” I love everything about this kit but the best products was definetelly the oil for the face, body and hair. Multicombo product that you can use for a lot of things. I loved to use it on my hair. It became so soft and the scent was fabolous! That´s absolutely one of my favorites so far when it comes to oils!!

You’ll find it HERE for 149 SEK!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU