Uncategorized

THE TRAVEL EDITION – GLOSSYBOX

MAN BLIR LIKA LARVIG VARJE GÅNG…

…som ett barn på julafton tar man tacksamt emot det fina Glossybudet som lämnats vid dörren. Det är ju fantastiskt kul att öppna paket! Till hyllning av sommarens alla resor har månadens box fått temat: The Travel Edition. En stilren box prydd med vackra illustrationer av talangfulla Jamie Lee Reardin (tidigare designat för bla Clinique och Dior Beauty.)

Jag har verkligen ett problem nu då jag knappt hittar plats att förvara fler vackra boxar från Glossy box. Jag har inte hjärta att slänga dom! Haha

Innehållet var smaskigt den här gången bokstavligen sagt! Till boxen kom även en liten box med super goda Macarones från Ladurée. Jag som precis gett mig själv ett hälsolöfte…suck!

/A beutiful box from Glossy Box just arrived to my door. I get like a child on Christmas Eve everytime! The box was one of the most beutiful editions so far according to me. Beautiful drawings by Jamie Lee Reardin were all over the box and I now I really have a problem storing all the beautiful boxes I got so far. Haha

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU