Makeup & Beauty Products

ROCK & ROMANCE

              
Smoky Eyeliner 13 Dark Green 99 Kr


Eye shadow Quartet 04 Moon Rock & 03 Urban Green 139 Kr


Wonder Nail Bohemian Rose 79 Kr


*New* Perfect Brow kit  – 139 Kr


Lipstick’s 129 Kr

*Pressutskick

Inspiration från 70-talet

Nu börjar hösten rulla igång med nya kollektioner och spännande produkter. Ni vet att jag är ett fan av Isadora’s produkter sen en bra tid tillbaka. Deras läppstift använder jag nästan alltid på mina frilans då jag tycker att de har en sådan stor range av färger.

Nu släpper de Rock & Romace till hösten som är inspirerad av rockigt, mörka detaljer och romantiska barockfärger som grönt, svart och fuschia. Jajemensan, allt detta har sina influenser från 70 talet!

Dessutom får man ett super snyggt armband som gåva vid köp av minst 2 produkter ur serien.  Produkterna finns ute i butik nu (Kicks, Åhlens mm)!

/ New autumn collection from Isadora called Rock & Romance which has it´s inspiration from the 70’s. The lipsticks are great as usual and all the colors suits very well together! Products in store now! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU