Makeup & Beauty Products

ECO INSPIRED MAKEUP

Nope, det handlar inte om ekologiskt smink denna gång…

Under augusti månad har Make Up Store kört sin senaste look Eco i butiken. I all sin enkelhet så utmanar den till att använda skarpa neoniga färger men att fortfarande göra det enkelt. Det är i alla fall så jag tolkar looken.

Det är ju också det som en look går ut på… att inspirera människor till att tänka till själva. Inte härma! I så fall skulle inte kollektionerna se ut som dom gör. Då skulle alla looker säkerligen vara bruna och naturliga i sina färger 🙂

Samma sak gäller när jag lägger upp looker på bloggen! Jag vill inspirera så att du använder den där gamla ögonskuggan i färg som legat i ditt badrumskåp ett bra tag..inte bara inspirera för att du ska köpa nytt:)

Så…in i sminkväskan och rota fram något roligt som du inte använt på ett tag;)

Kram Kram

/ Inspiration from the latest Make Up Store collection, Eco. Today we play with neon colors in it´s simplicity! I haven’t even applied the colors on the whole eyelid as I usually do:) Thought it looked nice anyway.

I love to be inspired by different looks..because that is what you should be..I mean inspired. Not trying to accomplish the exactually same look. Of course you can if you like to but it´s more fun to put your own prints on the look, isn’t it?;)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Glitter Pink Neon
Microshadow Hero & Flora Make Up Store
Eyeshadow Orb  & Rule Mac Cosmetics
Matt Singh & Matt Abdul from the Matt(e) palette The Balm

Fransar / Eye lashes 
Mega Volume Manga Punky Mascara Loreal 

Bryn / Eye Brows
Brow wiz chocolate & Duo shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU