basprodukterEvents

NUDE CUSHION FOUNDATION – PRESS EVENT WITH ISADORA

Nude Cushion Foundation. Min nya darling!


Mina favoriter ur de matta nagelacken!

Grymt coola @seizethenail fixade till mina naglar med *nya* snygga färgen, Turtledove!!

WOOP WOOP, jag får äntligen avslöja…

Isadora´s nyheter! Den största av dom alla är deras nya Nude Cushion Foundation! Jag har fått äran att få testa den innan resten av skönhetsvärlden då jag i samarbete med Isadora skapat en Tutorial för hur du använder den.

Vad tycker jag om Nude Cushion efter ett par veckors användning?

Jag älskar den! Nude Cushion Foundation liknar en del andra märken i förpackningen. Jag skrev tex om Lancomes Cushion foundation för ett par månader sen MEN den här texturen är något helt annat! Det går nämligen både att få ett naturlig OCH ett super täckande resultat. De andra märkena jag testat måste man oftast ta flera lager utav.

Jag är super nöjd med den och den har redan flyttat ner i min privata sminkväska och används dagligen

Pris: 249Kr (ungefär hälften av konkurrenternas pris), släpps vecka 38 i butik och den kommer i 6 färger.

Det bästa av allt: Den går att fylla på med Nude Fluid foundation!

Håll utkik efter min tutorial där jag visar upp resultatet, den kommer innan kort! 😉

Fler nyheter inför hösten:

*Isadora släpper sina första matta nagellack – ur snygga färger
*Fler färger i gellack-serien kommer – spana in den ljusgrå jag testade ovan.
*Fler färger i de matta Twist-up stiften kommer!
*Ny ögonskuggspalett med hela 12 färger kommer!
*Två nya Eye color bar paletter släpps denna vecka, Autumn leaves & Grey Temptation.


NEWS!!!! Finally I can tell you about Isadora’s news for the upcoming season! The biggest of them all is their new Nude Cushion Foundation! I’ve had the honor to try it out before the rest of the beauty people in Sweden because I´ve done a collaboration with them creating a video-tutorial with the product.

The product has moved in to my makeup bag to stay – I LOVE IT! If you want to know what I think about it please press the translation button to the right and read my text above. XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU