Ögonmakeup & Looker

‘AUTUMN LEGENDS’

Idag blir det en repost då jag är iväg på bröllop hela dagen! Så därför blir det en makeup med massa färg:)

Lite färg kan ju nämligen göra så mycket! Även om du kanske känner att detta inte är något du kan ha till vardags, är tanken att du ska inspireras! Ta det du gillar och gör det till din egen grej! Om du bara kan tänka dig att testa en eyeliner efter att ha sett makeupen eller ge dig på den där turkosa ögonskuggan som legat orörd i byrån i ett x antal år, så är jag glad! Hoppas ni gillar den! Puss och kram!

/A little color can do so much! While you may feel that this is not a makeup you would wear for an everyday use, the idea is to inspire you! Take inspiration from what you like and make it your own thing! If you just can imagine trying an eyeliner after seeing this makeup or decide that you will try the turquoise eye shadow that remained untouched in your cabinet, I would be so happy! Hope you like the makeup! Hugs and kisses!


Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
HD eye primer NYX
Eye shadow Lin IDUN
Eyeshadow Sketch, Rule MAC
Micro shadow Orange Peel, White & Eyedust Dust MAKE UP STORE
Eyeshadow #05 (AMC Shine) INGLOT
Black Gel Eyeliner WET N’ WILD
Black inliner YVES ROCHER

Bryn / Eye Brows

Perfect Eyebrow pencil Taupe ANASTASIA BEVERLY HILLS
Dip Brw Pomade Auburn ANASTASIA BEVERLY HILLS

Fransar / Eye lashes
Mascara flashing Volume ISADORA
Lashes from Asia MAGIC

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU