*Pressutskick

Mini-palette för handväskan

I makeupen jag gjorde i mitt tidigare inlägg idag testade jag de nya “La Palette Nude” skuggorna som Loreal släppte under augusti månad.

De var ganska softa i pigmenten men helt ok för vardagsbruk! Vill man ha dom kraftigare behövs det som vanligt en primer! Tyckte däremot om den tunna och smidiga palette som skuggorna kom i. Perfekt för handväskan och paletten innehåller alla färger som man kan tänkas behöva till en neutral vardagsmakeup.

Paletterna ligger på 129 Kr och kommer i rosa eller beiga toner. Finns ute i butik nu.

/New palettes from Loreal, La Palette Nude, that I used earlier in today’s post. Comes in 01 Rosé & 02 Beige for 129 SEK each!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar