Ögonmakeup & Looker

‘END OF SUMMER’

Hej underbara ni! Hoppas ni haft en skön helg där ute i höstkylan;) Jag har haft besök av min käre far och min minsta lillebror. Vi har varit i väg med husbilen faktiskt och myst ute i Vaxholm. Haha, att campa alltså, det är alltid en upplevelse! Finns så fina områden kring Sthlm som man aldrig besöker annars.

Hade på min to-do-list i helgen att “leka” extra mycket med min Leica-kamera så den hade jag såklart med mig:)  Är som ni vet helt förälskad i min lilla Sony Nex 5T (som jag alltid använder för makeupbilderna) men Leican…den är något extra! Däremot har jag inte använt den för makeupbilderna förrän nu då jag velat få in tekniken ordentligt först. Bilderna ovan är de första “makebilderna” jag tar med den. Älskar kvalitén…och bättre ska det bli!
Ni får spana in fler “Leica bilder” lite senare på bloggen idag;) Puss på er

/Hello wonderful you! Hope you had a nice weekend out there in the autumn chill;) I had a visit from my dear father and my youngest brother. We have been on the road with the camper and cruzing around Vaxholm outside Sthlm. A beautiful area!

On my to-do-list this weekend:  To “play” with my Leica camera.  So of course I brought it with me on the country side. You guys know that I’m in love with my little Sony Nex 5T (which I always use for my makeup pictures) but my Leica … it is something extra! However, I havn’t used it for my makeup pictures until now, because I wanted to get to know it first! The pictures above are the first “make pictures” with it so far. Love the quality … and it will be better! You can check out more “Leica pictures” a little later on my blog today;) Hugs to you

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Sand Isadora 
Girl from Ipanema powder Colorescience
Duo Contouring Medium Make Up Store
Blush from Isadora´s Shading kit

Ögon / Eyes
Primer Original Potion Urbandecay
Fantasy, Jester, Houdini & (Highlighter) Shimma Shimma Makeupgeekcosmetics
Eyeshadow Cognac Anastasia beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Flashing Volume Mascara Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Medium Brown + Duo Shadow Taupe Anastasia beverly Hills

Läppar / Lips
Twist-up matt 50 Naked Isadora

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU