Doft

MY FRAGRANCE TO ROLL

*Pressutskick

Äntligen har jag kommit över en smidig rese-parfym-behållare, My frangrance to roll från Sephora. Det har alltid varit ett litet problem när man ska åka i väg över helgen och man bara flyger med handbagaget. Då struntar man ju alltid i att ta med sin stora parfym. Min favorit parfym av all times är Hugo Boss – Orange, det är verkligen min signatur doft. Ska hälla över den direkt!

Pris: 145 Kr på Sephora

/Finally I’ve come across a smooth travel perfume container, My frangrance to roll ! It has always been a small problem when you are going away for the weekend and you’re only allowed to bring your hand luggage. Then I always leave my parfume at home. My favorite perfume of all times is Hugo Boss – Orange, it is truly my signature scent. Going to pour it over in the container right away!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU