Ögonmakeup & Looker

‘BLUE AT MIDNIGHT’

Igår testade jag Smashbox paletten jag nämnde tidigare. Double Exposure innehöll skuggor som kunde användas både torra och blöta. Risken med att blöta vanliga skuggor är att de kan torka och bli gryniga av för mycket vatten men i det här fallet så är de gjorda för det. Den blå färgen var magisk då den blev mycket intensivare som blöt!

För att slippa ha ett glas vatten vid sminkbordet, använde jag mig utav min hedliga Color Switch Duo från Vera Mona. Detta är en supersmart produkt om du snabbt behöver byta färg på penseln. Sedan har du en liten behållare i mitten där du kan addera vatten! Jag har nämnt den tidigare då jag tycker den är super smidig! Kika HÄR!

En sak som är säker. Jag måste införskaffa en blå mascara. Hur kan jag inte ha det hemma?! I makeupen ovan använde jag mig utav blått teater smink Haha!! Vet ni någon snygg knall blå som man kan införskaffa?

/Yesterday I tried the Smashbox palette I mentioned earlier. Double Exposure containes eyeshadows that can be used both dry and wet. The risk to wet a normal eyeshadow is that it can be dry and become gritty of too much water, but in this case they are made for it. The blue color was magical when it became much more intense as wet!

To avoid having a glass of water at the dressing table, I used my beloved Color Switch Duo from Vera Mona. This is a super smart product if you need to quickly change the color on the brush. Then you also have a small container in the middle where you can add water! I have mentioned it before, I think it is super smooth! Read about it ->HERE!

One thing is certain. I need to buy a blue mascara. How can I not have one at home ?! In the makeup above, I used some blue theater makeup Haha !! Do you know any nice bright blue that I should buy?

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Nude Sand
Cover blend Beige Concealer Exuviance
Girl from Ipanema Colorescience
Blush Chestnut Rose Apolosophy
Contour kit Light Anastasia Beverly Hills

Ögon / Eyes
Double Exposure palette Smashbox
Waterproof Inliner 02 Bleau Yves Rocher

Fransar / Eye lashes 
Blue teather makeup (Haha didn’t have any blue mascara at home)

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown & Duo Shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Brigitte Lipstick Nars
Russian Bordeaux Lip pencil Make Up Store

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU