Makeup & Beauty Products

SELF-MADE EYESHADOW PALETTE


*Pressutskick

Söndags godis!

Här får ni en nära closeup på den senaste paletten Self-Made från Anastasia Beverly Hills. Hoppar lika högt varje gång det dimper ner en kartong från henne i brevlådan. Så tacksam att jag får möjlighet att testa produkterna och låta er se vad jag tycker om dom. Swatchade alla fägerna så att ni ska kunna se dom ordentligt men det är alltid svårt att få fram exakt på bild.

Som vanligt har skuggorna jätte fina pigment! Lite “krämpudriga” i konsistensen. Favorit färgen blev definitivt Blush men den träder absolut inte fram på foto. Den är liksom lite grå-gräddbeige men skimrar lite i rosa! Stöööört snygg! Deep Purple var också riktigt snygg live!

Produkten kostar $35 och finns just nu inte i Sverige men kommer nog inom kort! Så länge hittar du den på Anastasiabeverlyhills.com

I morgon kommer en look jag har skapat med några utav färgerna;) Ha en fin kväll nu…kram på er!

/Here you get a closeup on the latest palette ‘Self-Made’ from Anastasia Beverly Hills that I used on my look earlier today! I am jumping high every time it pops up a box from her in the mailbox. I´m so thankful that she want’s me to review it and let you guys know what I think. I Swatched all the shades so you will be able to see them properly but it is always difficult to obtain the correct colors on picture.

As Usual the texture and pigment of the eyeshadows are great! My favorite color was definitely ‘Blush’ but it doesn’t came out as I wanted on the photo. It’s like a light beige/grey with a duo chrome pink finish. It’s insaaaanly beautiful! The ‘Deep Purple’ were also really good looking I can say!

The price for the palette is $35 and is not currently avaible in Sweden but I hope it will come here soon! Until then you can find it onAnastasiabeverlyhills.com.

Tomorrow you´ll find a look I´ve made with some of the colors in the palette! Have a nice evening peeps!

Lämna en kommentar