Ögonmakeup & Looker

‘INFLUENCES OF THE 60´S’

Dagens makeup fick visst lite inspiration från 60 talet..inte den lättaste makeupen att göra men det blir ruskigt stiligt. Har inte hunnit göra båda ögonen på ett tag då det varit hektiska jobbdagar och mycket besök av vänner och släkt. När man kommer hem från jobbet så är det liksom inte fullt prio på att sätta sig och sminka om sig igen:) Det viktigaste är att ni får inspirationen till att testa något nytt i alla fall:) Puss på er och ha en fin onsdag!

/Today’s makeup certainly got some inspiration from the 60’s. it’s maybe not the easiest makeup to do but it gets so classy when it´s done. I Haven’t had the time to do both eyes for a while, it’s been some hectic work days and had a lot of visits from friends & family. When you come home from work, it’s not fully prioritised to remove and re-do your makeup 🙂 However the main thing is that you’ll get the inspiration to try something new 🙂 Hugs to you and have a nice Wednesday!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 
Ögon / Eyes
Eyeshadows Matt Malloy, Matt Johnson & Matt Abdul The Balm
Highliner gel crayon Blacquer Marc jacobs
Gel eyeliner Deep sea pearl 01 Elisabeth Arden
Eyeshadow Corrupt Makeupgeek Cosmetics

 

Fransar / Eye lashes 
Pixie Luxe House of Lashes Correction: Ramina Sweedlashes
Flashing Volume Isadora

 

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar