Inspiration & Trender

4 GALA LOOKS THAT INSPIRES ME

Nu är det bara 1 vecka kvar tills Ellegalan går av stapeln i samarbete med L’Oréal Paris. Ser så mycket fram emot det! Outfiten är så klart väldigt viktig på sådana här event men för mig går hår och makeup först! Det är det jag kommer spana efter! Ska bli så spännande att se hur alla gäster har tänkt..eller inte tänkt.

Enligt mig kan du ha den enklaste outiften på dig men ändå få den att se fantastisk ut med hjälp utav rätt makeup och hår. Samtidigt kan du ha den mest magnifika klänning men om hår och make inte känns rätt falerar hela looken!

Det är hela paketet som räknas så glöm inte att makeupen hjälper dig att “signera” fram rätt stil på din look! Därför måste vi så klart snacka lite om olika typer av makeup i dagens post!

Här kommer mina 4 absolut favorit stilar som inspirerar mig inför Ellegalan!

*Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med L’Oréal Paris

Hittade massor av inspiration från förra årets Met Gala (2015) Borrowed pic: www.fashionisers.com

/One week left until the Elle Awards in Stockholm in collaboration with L’Oréal Paris. Looking so much forward to it! Having a nice Outfit is of course very important in this kind of events but to me the hair and makeup comes first! 

In my opinion you can have the most simplest outiften but still make it look amazing with the help of the right makeup and hair. At the same time you can wear the most magnificent dress but if the hair style and the makeup doesn’t feel right, it will destroy the whole look!

It’s the whole package that counts so do not forget that the makeup will help you to complete your look! Therefore, we must of course talk a little about different styles of makeup you can use on a gala.

Here´s 4 looks from last years Met gala that inspires me for the Elle Awards. Press the translation button to get the rest in your language

Sotade ögon i guld + Nude läppar

Borrowed pic: prettyandmessy.wordpress.com

Älskar den här looken. Många menar att man ska framhäva ögonen eller läpparna. Jessica Alba valde att framhäva ögonen i en brons-sotig-look och satsa på ett par nudefärgade läppar. Känns så elegant och helt rätt till både hennes accesoarerna och frisyren! Tror att jag kommer bära ngot liknande!

Get the Look: Här har de säkerligen använt upp mot 4 ögonskuggor och noggrant sotat in dom i varandra. Du kan absolut fixa looken med 2 ögonskuggor och en kajalpenna! Välj en intensiv guldig ögonskugga som sticker ut på locket och välj sedan en bronsig-brun-ton att applicera i utkanten av ögonen. Avsluta med en svart eller brun kajalpenna i vattenlinjen.

 

Tips! Eye shadow COLOR RICHE L’OMBRE MONOS – Gold Mania Pris: 99 Kr

 

 

 

Flirtiga fransar + Starka läppar

Borrowed pic: sharonthemakeupartist.com

 

Ursnygga Selena Gomez satsade på massiva fransar och starka läppar. Skulle nog säga att detta är en utav de trendigaste lookerna som passar till de flesta stillar, klassiskt, elegant, rockigt och glamoröst. Jag tror att många kommer använda den här looken på årets Ellegala!

Get the Look: Här krävs nödvändigtvis inte en ögonskugga utan ett par rejäla fransar. Satsa på ett par snygga lösfransar eller väl att applicera din Mascara i ett par extra lager! Matcha med ett starkt läppstift och glöm då för guds skull inte läppennan så kanterna blir skarpa!

 

Tips! COLOR RICHE LIPSTICK – Tanzania Rubis (nr. 392)  Pris: 129 Kr

 

 


Romantic chic

Borrowed pic: www.glamour.com
Blake Lively, helt klart galans bästa look! Jag ska definitivt försöka få till hennes frisyr. Älskar den! Den känns så kvinnligt- flickig på något sätt och med Alba’s makeup ovan tror jag att det kommer matcha min klänning perfekt!

Get the Look: Rosigt, rosa och sött tillsammans med en par svagt markerade ögon. Klockrent! Feminint och sexigt på samma gång. Satsa på ett par rosiga kinder med hjälp av en cremerouge så att det blir naturligt. Matcha sedan med en läppfärg som inte sticker ut allt för mycket. Här kan du tex skippa läppennan och applicera ett gloss istället.

Tips! NUDE MAGIQUE BB ROUGE Pris: 139 Kr

Naturell-look med en touch av färg

Borrowed pic: www.fashionisers.com

Sist men inte minst så har vi Karlie Kloss som kör på en ganska naturell look. Däremot har hon valt att smyga in lite färg med hjälp utav en kajalpenna i grönt. Skitsnyggt när man har en ren och naturlig bas utan massor av shading och färger. Älskart!

Get the Look: Här gäller det att först och främst satsa på basen! Välj en bra foundation och jobba på att få basen jämn och alldeles flawless! Använd gärna mineralpuder uppe på din bas för att fixera så tunt som möjigt. Använd en svag rouge med matchande läppar och välj sedan en kajalpenna i valfri färg tex Smaragdgrön, Midnattsblått eller varför inte Turkost?

Tips! TRUE MATCH FOUNDATION Pris: 169 Kr

 

Lämna en kommentar