Ögonmakeup & Looker

‘Dark Green Makeup’Var sugen på att göra en riktigt smaragdgrön ‘Dark Green Makeup’ tills idag. Jag är typ lite besatt i alla nya cremeskuggor från Nabla Cosmetics som jag fick i ett pressutskick förra veckan (skrev om dom i fredags*) De är så snygga på och gör inte så att locket ser 100 år gammalt ut (vilket är lätt hänt med hjälp av cremeskuggor tycker jag.) Bra va? Haha! Spana in den ovan, Aurora, hur läcker?!

Trevlig måndag på er!I Was so eager to do an emerald green / ‘Dark Green MakeUp’ until today. I’m kind of obsessed with all the new creme shadows from Nabla Cosmetics I got in a press release last week (wrote about them last Friday*) They are so nice and they don’t make the eyelid look 100 years old (which easily happens sometimes when you use creme shadows, In my opinion.) Good huh? Haha! Check out the color above, Aurora, how gorgeous ?!

Have a nice Monday peeps!‘Dark Green Makeup’
Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
BB Cream Dr Jart

Ögon / Eyes
Creme Eyeshadow Aurora Nabla
Shade & Light eye contour palette –
Eyeshadows Shax & Liberatus Kat Von D
Defining Eye pencil Black Sonya

Fransar / Eye lashes
Feline House of Lashes

Bryn / Eye Brows
Brow Definer Soft Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar