Makeup & Skönhet generellt

BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS

Inlägget innehåller Annonslänkar. Läs mer i min policy.

Är du en bryn-nörd som mig så kommer du gilla det här inlägget. Det har nämligen kommit lite nyheter från Anastasia Beverly Hills! Brow Definer (Länk) har precis lanserats , en penna som de utvecklat under två års tid för att få en perfekt formula. Pennan är triangelformad och ska hjälpa dig att lättare definiera dina bryn på 3 olika sätt.BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS  

Hur jobbar du med en triangelformadpenna? 

Tunna bryn: Använd spetsen för att måla små tunna hårliknande streck i brynet.
Medium tjocka bryn: Använd baksidan (motsatt sida av spetsen) av pennan och måla något tjockare hårliknande streck.
Breda bryn: Använd hela pennans sida för att få en bredare färg på brynet.

BROW DEFINER ANASTASIA BEVERLY HILLS

Vad tycker jag om Brow Definer? Jag gillar idén med att du kan använda hela breddan av pennan och på så sätt få mycket färg på brynet (om jag tex jämför med Brow wiz.) Jag har tidigare använt en brynpenna från Pixie som också är uppbyggd på samma sätt. Däremot tycker jag att det är svårt att få till de “tunna” hårliknande strecken med denna typ av penna och det är ju liksom det jag gillar att göra. Så nja…jag kommer nog fortsätta använda min favorit… Brow wiz (Länk).

Brow Definer kommer i 10 olika färger (Alla de färger som tidigare funnits i tex Brow wiz (Länk) och Dip pomade) och kommer kosta $23.00

Anastasias Produkter kan du hitta på bla Bangerhead & på butiker som tex Åhléns men än så länge så har inte Brow Definer lanserats i Sverige än. Håll utkik i butikerna!


Behöver du hjälp att forma, färga eller plocka dina ögonbryn? Kontakta mig på makeup@linaekh.se


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Lämna en kommentar