Ögonmakeup & Looker

FLAME THROWER – LOVE AT FIRST SIGHT


flame_thrower_white_bg

Foiled Eyeshadow Flame Thrower

Hittade ett gammalt makeup-inlägg jag skrev för länge sen om när jag testade Makeupgeek Cosmetics för första gången. Kommer ihåg hur glad jag blev när jag fick hem min beställning och upptäckte hur jäkla bra skuggorna satt och hur fantastiskt skarpa i pigmenten de var. Det var verkligen kärlek vid första “ögonkastet”. Speciellt föll jag för ögonskuggan Flame Thrower. Shit, vad jag har använt den!

På bilderna ovan ser ni en utav de första makeuperna jag gjorde med deras Foiled eyeshadows  (bla. med Flame thrower) Looken passar ju riktigt bra in nu på Alla Hjärtans Dag temat tyckte jag:) Produkterna beställde jag själv från deras hemsida HÄR!


Found an old makeup post I wrote a long time ago when I tried Makeupgeek Cosmetics for the first time. Remember how happy I was when I got my first order home and I discovered how damn good the eye shadows were and how wonderful pigments they had. It was really love at first “sight.”  I especially like the color Flame Thrower. I’ve used it so much since then.

On the pictures above you can see one of the first makeup looks I made with their Foiled eyeshadows (and with Flame Thrower). Now suitable for my Valentine’s Day theme, I thought 🙂  I ordered the products myself from their website HERE!


Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Sheer and Perfect Foundation O40 – Shiseido
Perfecting Stick Concealer 11 Light Clair – Shiseido
Loose powder – Lumene

Ögon / Eyes
Foiled Eyeshadow Flame thrower & Show time – MakeupGeek Cosmetics
Pressed eyeshadow Ice Queen, Bitten, In the spotlight & Corrupt – MakeupGeek Cosmetics
Microshadow Sunrise & Hero – Make Up Store
Felt-tip Eyeliner black & Water proof eyeliner Black – Yves Rocher

Fransar / Eye lashes
Eye lashes Pixie Luxe – House of lashes

Bryn / Eye Brows
Perfect eye brow pen & Dip Pomade in Dark Brown – Anastasia Beverly Hills

Naglar / Nails
Gel nail Lacquer Marble – Isadora


2 kommentarer till “FLAME THROWER – LOVE AT FIRST SIGHT”

Lämna en kommentar