Urban Decay kom jag i kontakt med när jag  började resa över till USA. Älskar märket då de har pigment som heter duga och de är verkligen tåliga vilket gör att jag använder UD en hel del vid bröllopsmakeuper. Älskar bla deras Makeup fixerings spray och deras Eyeliners! Nu släpps lite nyheter och jag slängde mig över dom så fort jag fick hem paketet.


I came in contact with Urban Decay when I started traveling to the US. Love the brand because they have great pigments out of the ordinary and they really stay, which means that I use UD a lot when I do wedding makeups. Some of my fav products are their makeup fixation spray  and their eyeliners! Now new stuff are released and I threw myself over them as soon as I got home the package.

Urban Decay

Naked Skin One & Done, 330 SEK
Afterglow 8-Hour Powder Highlighter, 270 SEK (Aura, Sin & Fireball)
UD XX Vice Ltd Reloaded, 555 SEK
24/7 Waterline Walk of Shame Nude, 185 SEK
24/7 Glide on Eyepencil Heartless, 185 SEK
Beach Bronzer, 270 SEK

Urban Decay

I samband med UD’s 20 års jubileum släpps en ny version av deras populära Vice Ltd Palette som släpptes förra året. Paletten innehåller både tidigare och nya färger men samtliga har nu den nya ögonskuggsformulan som Ud ändrade för en tid sen.


During UD’s 20 anniversary they will now release a new version of their popular Vice Ltd. Palette that came out last year. The palette contains both previous and new colors but they all have the new eyeshadow formula that they changed some time ago.

Urban Decay

Paletten innehåller 20 färger varav 3 är helt nya, 5 vintage nyanser, 5 exklusiva färger från tidigare paletter och 7 bästsäljare utav deras singelskuggor.


The palette contains 20 colors, of which three are brand new, 5 vintage shades, five exclusive colors from past palettes and 7 best seller out of their single shadows.

Urban Decay

Beach Bronzer kommer i två färger: Sunkissed & Bronzed. Super fina färger som kändes något varma i tonen men super fina på. Inget oranget härj! 😉


Beach Bronzer comes in two colors: Sunkissed & bronzed. Super nice colors that felt slightly warm in the tones but super nice on 😉

Urban Decay

3 Fantastiska Afterglow Highlight’s släpps. Dessa har tagits fram ur och inspirerats utav 3 stycken ögonskuggor som de  har i sortimentet. De blev super fina på i verkligheten men jag hade lite svårigheter att få fram shimret på bilderna i looken jag postade i morse.


3 Great Afterglow Highlights will be released. These have been created from and inspired out of three eye shadows in their product range. They look so nice on in real life. Unfortunately I couldn’t get them to “stand out” on my pictures from this mornings makeup.

IMG_2023    urban DeCay

Sist men inte minst har vi två pennor som kommer gå som smör. Den ena 24/7 Waterline Walk of Shame Nude, är en vattenfast penna som sitter super bra på vattenlinjen. 24/7 Glide on Eyepencil Heartless, är något krämigare så att du kan sudda ut den men när den väl torkat sitter den hårt!


Last but not least, we have two eyepencils that will sell like h*** . One is called 24/7 Waterline Walk of Shame Nude, a waterproof pen that is super good at the waterline. 24/7 Glide on Eyepencil Heartless, slightly creamier so you can smudge it out, but once it is dried it stays on!

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar