NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

nEW anASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS

NEW ANASTASIA BEVERLY HILLS EYESHADOWS!
Herre jisses så glad jag blev när jag öppnade senaste pressutskicket från Anastasia Beverly Hills. Det är precis som om de kände på sig att jag behövde en ny kick i mina z-paletter (måste skaffa mig fler tomma nu!).

Vanligtvis sminkar jag nästan bara med Makeupgeek, Mac och Anastasia. M.geek är sjukt krämiga och ger fantastisk lyser medan Anastasia och Mac är perfekta för brudar och vanliga makeuper. Anastasia är nämligen mestadels matta och du kan hitta en miljon nyanser utav brun, orange, röd och lila i deras sortiment. Väldigt naturliga och härliga. Denna gång fick jag också en bunt med shimriga nyanser och de höll nästan samma lyster-nivå som M.geek!

Upp till bevis i morgon i alla fall. Då ska alla nyanserna testas på mina Matrix modeller:)

Skuggorna hittar du by the way på Anastasia’s hemsida. Än så länge går de inte att köpa i Sverige vad jag vet. Pris: 12-14 Dollar styck!


 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar