iMG_5492

Tidigt i morse gick alltså resan mot Rom tillsammans med Daisy Beauty! Vi är runt 33 Journalister, Makeup Artister och Bloggare som ska spendera helgen här. Jag behövde det här.

Något personligt. Det är lustigt vad vägarna i livet kan ändras, korsas och ledas mot nya mål och möjligheter. Jag skulle egentligen vara på en helt annan plats just nu, i en helt annan världsdel. Men då jag och killen valt att gå olika vägar i livet sedan några veckor tillbaka så har jag precis börjat vandra på en annan väg än den jag haft kompasset riktat mot under två års tid. Det är tungt, jobbigt och smärtsamt men samtidigt så känns det som ett bra beslut för oss båda. Jag har bara massor av kärlek och glädje för det vi haft tillsammans och för alla minnen vi delar. Vi har så många minnen från Italien. Vilket den här resan kommer påminna mig om men nu är det dags att rätta till kompassen…

…och just nu är det alltså inställt för Rom. Känns som att det var meningen att jag skulle se filmen Eat, Pray, Love precis innan jag åkte. Kanske kommer jag också finna lite ro här nere bland alla historiska byggnader. Om inte annat får jag väl kasta ett mynt i Fontana Di Trevi och önska mig evig kärlek;) Livet är allt bra intressant alltså! Trevlig helg, vänner!


Early this morning I travelled, as I wrote before, to Rome! We are around 33 Journalists, Makeup Artists and Bloggers who will spend the weekend here. I needed this.

Something personal. It’s weird how the roads in life can be changed, crossed and led to new goals and opportunities. I was supposed to be in a totally different place right now, in a completely different continent. But me and my boyfriend decided to go different ways in life, since a few weeks ago, so I just started walking on a different path than the one I had a compass against for two years. It’s heavy, hard and painful but at the same time it feels like a good decision for both of us. I will always have a lot of love and joy for what we had together, and all the memories we share. We had so many memories in Italy which this trip will remind me of but now it is time to correct the compass …

… and right now it’s set for Rome. It also felt like it was, some how, meant to be that I was suppose to see the movie Eat, Pray, Love just before the trip. I just stumbled up on it. Maybe I will also find a little peace over here among all the historic buildings. Or I will just have to throw a coin in Fontana Di Trevi and wish for eternal love;) Life is pretty interesting. Wish you all the best, friends!<3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar