Hårvård & StylingMakeup & Skönhet generelltNAGLAR

DAISY BEAUTY ROME 2016 – DAY ONE

Daisy Beauty

Nu kommer bloggen översvämmas med massa härlig info från makeup-konferensen i Rom som jag precis varit på med Daisy Beauty. Kommer ge er kort information om varje märke som haft föredrag för oss så att ni också kan få ta del av kakan;) Sen kommer ni få se massor av turistiga inlägg från mig privat också såklart! 😉


The blog will now be flooded with lots of great info from the makeup conference in Rome that I’ve just came home from (with Daisy Beauty). Will give you some brief information about each brand that spoke to us during the weekend so you can get a piece of it as well;) Then you will also see lots of touristy posts from me of course! 😉

Daisy Beauty

Här har ni mig och Jazmine (PixiJasmine) på planet! Hon blev min tilldelade roomie, så trevligt då hon hade så mycket positiv energi! Hon jobbar på Sephora nere på Biblioteksgatan i Sthlm och kan märkena innan och utan. Hon har koll med andra ord;)

Daisy Beauty

Hotellet vi bodde på låg nästan mitt i smeten på Via Vittorio Veneto och hette Ambasciatori! Grymt bra tips om ni ska till Rom och vill ha ett centralt boende, nära till alla turistattraktioner och super fina rum. När vi kom fram så gled vi direkt in på första föreläsningen.

Daisy Beauty

(Magiskt tak att vila ögonen på inne i konferensrummet.)

LYXCOSMETICSDaisy Beauty

…blev det första märket att presentera sig och de är de som tagit fram Lackryl. De är de enda i världen som tagit fram och säljer Ackryl Nagellack. Jag har aldrig testat deras Lackryl innan så det var jätte intressant att höra om deras resa för att kunna ta fram sina produkter. Dessutom sa många utav mina kollegor som jag reste med att de verkligen sitter som berget, upp till 2 veckor. Måste testas!

Daisy Beauty

Lackryl är alltså en helt ny produkt på marknaden och den har många fördelar i jämförelse med traditionellt nagellack och gelélack. Jag gillar att man slipper över- och underlack samt massa extra steg som att torka av en kladdig hinna efter härdning!

Daisy Beauty

Allt på bilden ovan ingår i deras Start Kit (inkl. Led-lampa 3 w som du ser på den översta bilden) Pris: 310Kr

Så här gör du.

1. Applicera ett tunt lager av gel-lacket. (Glöm ej försegla nagelns kant genom att stryka penseln lätt längs med nagelns topp.)

2. Placera nageln i härdningslampan i 30 sekunder. Ett finger i taget.

3. Applicera sedan ett andra lager och låt härda i 60 sekunder.

4. Använd oljan dagligen för ett hållbarare resultat!

Borttagningen av lacket tar ca 8-minuter med folie och den specialframtagna borttagningsvätskan.

GRAZETTE OF SWEDEN
Daisy Beauty

Konferensen avslutades sedan med Linda Beronius från Grazette! Så imponerad av kvinnor som är så drivna och som samtidigt är härliga och har fötterna på jorden!

daisy BeAuty

ProCortexx Hair Quality Recovery.  är deras nyaste tillskott som intresserade mig något extra. Det finns i både Schampo och balsam också men detta är en reparerande, stärkande och vårdande behandling som görs på salong (påminner lite om Ola Plex) Så fråga din frisör när du färgar/blonderar ditt hår nästa gång så kanske du får testa det!

AKTIVA INGREDIENSER:
Värmeskydd – Extremt högt värmeskydd som reducerar skador på håret, reparerar samt förenklar allt arbete med fön/stylingverktyg efter behandlingen.

Havtorn, Solros – Mjukgörande extrakt från naturen med antioxidanter och UV-skyddande egenskaper.

Liposomer – Transporterar uppbyggande och stärkande keratin-molekyler in till cortex.

Får visa er längre fram när jag testar det på mitt hår!

Lämna en kommentar