IMG_6679

IMG_6656

IMG_6705

IMG_6700

IMG_6669

IMG_6672

IMG_6680

IMG_6665

IMG_6660

IMG_6645

IMG_6673

IMG_6628          IMG_6747

IMG_6651

I ca två år har jag plockat och format vackra Madeleines ögonbryn regelbundet. Gissa om jag blev glad när hon berättade att hon skulle gifta sig! I helgen var det äntligen dags. Kan inte beskriva hur hon strålade. I den här makeupen har jag jobbat ganska mycket med tekniker som jag lärde mig när jag åkte och lyssnade på Makeup by Marios föreläsning (ni vet Kardashians mua). Jag gör den absolut inte på alla men i bland så går jag all in med den och Madeleine passade så bra i den.

Tärnorna blev också super fina..ska visa er dom i ett separat inlägg i veckan:) Håret på Madeleine gjordes utav Sofie Noreskog.

Ska du gifta dig eller känner du någon som ska? Jag har få tider kvar i år men tipsa gärna vidare så ska jag försöka klämma in några brudar till 😉

Ha en forts härlig måndag!

bild

During two years, I have plocked & colored beautiful Madeleine’s eyebrows regularly. Guess if I was happy when she told me she was getting married! This weekend it was finally time. I Can not describe how she glowed. In this makeup, I have worked quite a lot with the techniques that I learned when I went and listened to Makeup by Marios lecture in Oslo (you know the Kardashians MUA). I don´t use it all the time but sometimes I go all in with it and Madeleine looked great in it.

The bridesmaids were also super cute..I will show you those pics in a separate post later this week 🙂 Hair on the bride was made by Sofie Noreskog.

Are you getting married or do you know someone who will? I have few dates available this year, but I’ll try to squeeze in some more brides;)

Have a lovely Monday!

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar