IMG_7158
IMG_7165
IMG_7164

IMG_7160

IMG_7162

IMG_7161

IMG_7159 (1)

IMG_6687

IMG_7169  imG_6686

Ja, jisses nu är verkligen bröllopssäsongen i gång! Lovade er att visa upp tärnorna sedan helgens bröllop som jag gjorde.  Kan ju vara kul med inspiration om du ska vara tärna eller gäst på något bröllop i sommar! Här har vi i alla fall vackra Emma (Högst upp) och Sofie (de sista bilderna) Fransarna på Sofie är så jädrans snygga: Nar från Swedlashes. De är alldeles lagom dramatiska tycker jag! De ligger på ca 109 Kr och finns på bla Bangerhead eller Åhléns!


Well, jeez now the wedding season is on! Promised you to show you the bridesmaids from last weekends wedding as I did the makeup for. Could be fun with some inspiration for you if you are going to be a bridesmaid or a guest at a wedding this summer! Here we have the beautiful Emma (on top) & Sofie (bottom pics) The lashes on Sofie are so damned good looking: Nar from Swedlashes.  They are just perfect for this occasion, I think! They are around 109 SEK and can be bought at Bangerhead.se or at Åhléns!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar