NAGLAR

Do you believe in Karma? I do!

Karma

Karma

Karma

karma

En dag i veckan får ni alltid inspiration på en ny nagellacksfärg… …hello there, säger vi denna vecka till Karma från Cuccio. Detta är ett vanligt lack med mycket pigment. Såg att de inte hade inne den på hemsidan jag brukar rekommendera men jag vet att den ska finnas på salong i alla fall, bla på Scratch Nails Linnégatan i Sthlm (Pris 159 SEK).

Det är ju just sånna här färger som “ökar solbrännan.” Turkost, Aprikost och Ljus lila är mina säkra kort på naglarna just nu.

Vilka färger dras du till?


Every week you get inspiration and pics of a new nail polish color … …this week we say hello to the color Karma from Cuccio. I couldn’t find it on the page I normally link to but this is a normal laquer that I´ve use on top of my own nails. It is precisely these kinds of colors that “increases your tan.” Turquoise, Apricot and Light purple is my safe bets on nails right now. 😉

Price 159 SEK Please visit the Cuccio Link above for more info.

What colors are you drawn to?

 


*Inlägget görs i samarbete med Scratch nails på Linnégatan. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar