Ögonmakeup & LookerTips & Tutorials

TUTORIAL: Modern Renaissance

Modern Renaissance

Modern Renaissance

Modern Renaissance

Modern Renaissance

Modern Renaissance

I helgen tog jag mig i kragen och gjorde en video till er då det kommit massor av nya Anastasia Beverly Hills produkter! Jag vet, sååå länge sen jag filmade men när man har tid vet ni..då händer det haha! I eftermiddag får ni en review av Anastasias nyheter också, missa inte det! Läppglanset ovan är bland annat en utav de finaste glans jag någonsin skådat! Puss på er och glöm inte att följa mig på min youtube kanal ovan! Det kommer hända mer grejer där snart;)


This weekend I finally made a new video for you! I know, such a long time since I updated you, but when you have the time..then it happens haha! In the afternoon you will also find a full review here on bloggy of Anastasia’s new stuff, don’t miss that! The Lipgloss above, may be the most amazing color I’ve ever seen! Kisses to you and don’t forget to follow me on my youtube channel above! It will happen more stuff there soon;)

GEt tHE LOOK 4

Bas / Base

CC Cream Medium to Tan Peter Thomas Roth
CC Eye Correcting Concealer Medium to Tan Peter Thomas Roth
Warmt Medium Californian Girl Mineral Powder Colorscience
Beached Bronzer Bronzed Urban Decay
Blush Orgasm Nars

Ögon / Eyes
Eye primer Clear Make Up Store
Modern Renaissance Palette Anastasia Beverly Hills
Darkside Waterproof gel liner Anastasia Beverly Hills

Fransar / Eye lashes 
Bombshell House of lashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
St. Tropez Lipgloss Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar