Makeup & Skönhet generellt

Nouba Summer Look 2016 | Earthly Paradise

Nouba Summer Look 2016. Sicka fräscha sommarfärger! Jag har faktiskt inte testat så mycket Nouba innan så nu får ni en lite djupare inblick i deras senaste kollektion Earthly Paradise.


Nouba Summer Look 2016. Fresh colors or what!? I actually haven’t tried so much Nouba before so now you’ll get a deeper insight into their latest collection Earthly Paradise…please translate the rest in your language. Kisses


Nouba Summer Look 2016

Vad vet vi om Nouba då? Jo, märket grundades på 80-talet utav Makeup Artisten Rosy Armanini. Produkterna blev snabbt populära och är idag ett utav Italiens mest sålda makeup-märken. Namnet är hämtat från den afrikanska folkstammen, Nuba, som inspirerat många kända konstnärer med sin fantastiska kroppsmålningskonst.

Produkterna finns att få tag på: webshopbeauty.se eller på glamazon.se

Nouba Summer Look 2016

Looken: “Sofistikerade och sensuella pastellfärgerna möter kraftfullt koboltblått och jordisk grönt.”

Nouba Summer Look 2016

Fina va? FYI. Utöver de produkter som jag testat från kollektionen så kommer även ett Duo Bronzing powder och Fluid lip cream i 4 nyanser (Läppkräm/glans typ)

Nouba Summer Look 2016

Tre Trio Stripes Eyeshadow:  Bakad ögonskugga med tre färger i ett. Kommer i två olika färger, Vanity (den gröna ovan) och ytterligare en färg, Desire, som går i blått.

Pris: 239 Kr

Nouba Summer Look 2016

Rouge Bijou Lipstick:
Intensiva matta färger utan konserveringsmedel. Beskrivs som sammetslen i konsistensen och det stämmer sjukt bra. Det är så “lent” på! Färgen ovan är verkligen den perfekta röda och heter Passion. Kommer i 3 nyanser till.

Pris: 229 Kr

Nouba Summer Look 2016

Twist & Write Waterproof eye pencil:
Extra-Black heter den här pennan och den gör verkligen skäl för sitt namn! Väldigt intensiv färg (!) som sitter som berget. Pennan är vridbar behövs inte vässas.

Pris: 179 Kr  nouba SuMmer LOok 2016

Write & Blend Liner shadow:

Mums produkt! Det här är krämiga eyeliners som är vattenfasta och ska även dom sitta som berget. Inte hunnit testa än men kan tänka mig att de är ungefär som Anastasia’s i konsistensen. Kommer i fyra färger varav Earthly Green är en utav dom.

Pris: 295 Kr 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar