Sweet Orange & Cedar

Sweet Orange & Cedar

sweet OrAnge &Amp; cedar

Sweet Orange & Cedar hade jag inte testat innan jag fick hem det i ett väldigt trevligt sommar presskit. Det vattnas lite i munnen när man doftar på den. Har ni testat? Somrigt, fräscht och som vanligt sprider Rituals produkter harmoni i hemmet…speciellt nu i mitt lilla flyttkaos hemma. Om 22 dagar går flytten och i morgon tar jag semester. Ska bli SÅ skönt! Can’t wait!!! Puss på er

Magic Balm, 95 SEK
Happy Buddha, 90 SEK
Happy Mist, 180 SEK


Sweet Orange & Cedar, I hadn’t tried before I got it home in a very nice summer press kit the other day. It´s so yummy & smells delicious. Have you smelled it? As a summery, it´s fresh, summerish and as usual Rituals products spreads harmony in your home … especially now in mine because of all the chaos caused by me moving and all. In 22 days it´s time to leave for my new apartment and tomorrow I will start my vacation!! It will be so nice & needed! Can’t wait !!! Kisses to you


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

3 Kommentarer

  1. Visste du att eftersom de innehåller cederträ så blir man glad av happy Buddha? Cederträ påverkar kroppens lyckohormoner, precis som choklad gör 🙂 så det är verkligen en lyckoritual!

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Hej Hilda! Åh, det visste jag faktiskt inte! Då ska jag gå runt och sniffa Cederträ istället för att äta choklad (ger mig ändå bara finnar haha) Kram och tack för kommentaren<3

Skriv en kommentar