Hudvård & Kroppsprodukter

Sweet Orange & Cedar |THE RITUAL OF LAUGHING BUDDHA

Sweet Orange & Cedar

Sweet Orange & Cedar

sweet OrAnge &Amp; cedar

Sweet Orange & Cedar hade jag inte testat innan jag fick hem det i ett väldigt trevligt sommar presskit. Det vattnas lite i munnen när man doftar på den. Har ni testat? Somrigt, fräscht och som vanligt sprider Rituals produkter harmoni i hemmet…speciellt nu i mitt lilla flyttkaos hemma. Om 22 dagar går flytten och i morgon tar jag semester. Ska bli SÅ skönt! Can’t wait!!! Puss på er

Magic Balm, 95 SEK
Happy Buddha, 90 SEK
Happy Mist, 180 SEK


Sweet Orange & Cedar, I hadn’t tried before I got it home in a very nice summer press kit the other day. It´s so yummy & smells delicious. Have you smelled it? As a summery, it´s fresh, summerish and as usual Rituals products spreads harmony in your home … especially now in mine because of all the chaos caused by me moving and all. In 22 days it´s time to leave for my new apartment and tomorrow I will start my vacation!! It will be so nice & needed! Can’t wait !!! Kisses to you


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

3 kommentarer till “Sweet Orange & Cedar |THE RITUAL OF LAUGHING BUDDHA”

  1. Hilda

    Visste du att eftersom de innehåller cederträ så blir man glad av happy Buddha? Cederträ påverkar kroppens lyckohormoner, precis som choklad gör 🙂 så det är verkligen en lyckoritual!

Lämna en kommentar