Pride
From left: A kiss in Paris, California Dreamin’,Very sherbert, Prince I’ve been gone, Got the navy blues & Argengineian Auburgine.

pride

Good morning monday… puh vilken helg! Nu har jag äntligen flyttat ur min 3:a ute i Örby Slott och flyttat in i min nya tvåa på Kungsholmen. Lycka! Hela helgen har gått åt till att packa upp, städa och beställa möbler osv så missade Pride festivalen i år! Men jag bidrog med lite pride vibbar på fingrarna i alla fall:)

Pride Nageln är så klart inspirerad av pridens regnbågsflagga och färgerna jag använt kommer alla från Cuccio. Tack till salong Scratch Nails på Linnégatan som allt gör mig så fin och inspirerar med färger <3


Good morning Monday! Phew, what a weekend. Now I’ve finally moved out from my beloved 3 room apartment and moved into my new 2 room apartment at Kungsholmen. Happy! The whole weekend I´ve been unpacking, cleaning and order furniture etc. so I missed the Pride festival this year! But I showed some support and love with some pride vibes on my fingers though 😉

These Pride nails are clearly inspired by their rainbow flag and the colors I used are all from Cuccio. Thanks to the salon Scratch Nails on Linnégatan in Stockholm that always make me feel so beautiful and inspired with colors <3


*Inlägget sker i samband med Scratch Nails. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar