Ögonmakeup & Looker

Autumn Peony with loads of minerals

Autumn Peony

Autumn Peony

Autumn Peony

Autumn Peony

Autumn Peony

 

Autumn Peony

Autumn Peony    Autumn Peony

Autumn Peony.
Ni vet efter att jag var och spelade in videos med Idun Minerals härrom dagen…sen åkte jag hem med en utav sminkningarna jag gjorde och fotade av den hemma. Tadaa! Detta är alltså efter 10 (!) makeuper då vi gjorde lika många tutorials under dagen. Sminka på, tvätta av, göra om, ändra, tvätta av, sminka på….10 gånger. Ögonen var minst sagt lite små trötta haha. Men det var så jäkla kul!

Hair made by Sara (@hairdo.sara) Bangerhead Studio


Autumn Peony. You know after I was shooting videos with Idun Minerals the other day … I went home afterwards with one of my make-ups and took some photos with my cameras as well. Tadaa! This is after 10 (!) Makeup looks. I mean we did 10 tutorials…Apply makeup, wash it off, make changes, wash it off, apply makeup…10 times. My eyes were a bit tired haha. But it was so darn fun!

GEt tHE LOOK 4

Autumn Peony – All products from Idun Minerals 

Bas / Base
Norrsken foundation Svea
Duo Concealer Strandgyllen
Powder Vacker & Tilda (Lustre)

Ögon / Eyes
Eyeshadow Pion (dark purple blue:ish black *new for aw16) Förgätmigej (blue) & Fjällsippa as Highlighter

Fransar / Eye lashes 
Eir Mascara

Bryn / Eye Brows
Eye brow pen Björk

Läppar / Lips
Lipgloss Josephine (I loooove this!)

Lämna en kommentar