NAGLAR

LONDONTOWN SWEDEN

LONDONTOWN

LONDONTOWN

LONDONTOWN  IMG_5057  lONdonTOWN

Förra veckan nämnde jag bara lite kort nagelmärket Londontown som nu ska lanseras i Sverige (Åhléns city i Sthlm) Märket består av två nagelserier: Kur som är behandlande produkter och Lakur som är färgade nagellack. De är 9-free, glutenfria och veganska!

Speciellt med märket?
Nagelserien har ett Florium Complex i alla lack; olika oljor gjorda på blommor och botaniska extrakt som från början kom från en gammelfasters trädgård i England. Detta har blivit super trendigt då det visat sig vara exceptionellt vårdande. BTW lacket Cheerio har man bla kunnat se på Kim Kardashian!

Londontown, välkommen till Stockholm!

Favoritprodukt från märket?
Deras Restorative Hand cream!! Doftar en släng av kokos och annat gutt. Besatt!!!

Pris? 149-249 kr/st


Nail polish brand Londontown is now launching their products in Stockholm at Åhléns City. This trendy brand is mostly famous for its Florium Complex, a special oil enriched in all their products. One of the colors has been seen on Kim Kardashians as well! Londontown, welcome to Stockholm!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar