Advanced night repair intensive recovery ampoules

Advanced night repair intensive recovery ampoules

advanced night repair intensive recovery ampoules

I fredags kom jag hem i från New York. Hela helgen har varit helt groggy pga tidskillnad … men nu sprätter det för mycket i fingrarna. Borta bra men hemma bäst ni vet … delvis för att jag inte heller kunde släpa med min nya burk som jag testar från Estée Lauder just nu. Advanced night repair intensive recovery ampoules släpps runt 24 Oktober och är ampuller med en aktiv formel som erbjuder en dos med snabb lindring för hud som är stressad.

Kan användas i förebyggande syfte (som jag tex gjorde innan den långa flygresan) eller som en kur när du är stressad. Den är dyr men lyxig som få och känns underbar att använda under en stressig period!

Pris | 1375 kr >>Du hittar ampullerna här<<

makeupbylina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar