Ögonmakeup & Looker

LILA MAKEUP FRIDAY

LILA MAKEUP

LILA MAKEUP

LILA MAKEUP

LILA MAKEUP

Vi avslutar den här veckan med en lila makeup, en gammal goding helt enkelt. Den är ett år gammal den här bilden och shit vad det har hänt mycket sedan dess om jag tänker efter. Jag är lite nostalgisk efter den här veckan. Uppe i ett känslorus där allt bara snurrar men ska bli skönt att få tillbringa helgen i lugn och ro med min syster Sofia. Hon kommer upp för lite sister time! Kallar henne egentligen för Fisen eller Frasse, för hon är nog min överman när det kommer till att äta god mat, haha men tusan vad jag älskar henne. Blir nog en del restaurangbesök om jag känner henne väl;)

Hörrni, puss och kram på er. Vi hörs på måndag eller hur?


I will end this week by posting an old makeup post from last year. A lot of things happen since then..I´m a bit nostalgic after this week. I have no idea way but It will be nice spending time with my sister this weekend relaxing. She´s on her way to sthlm to visit me. See you on monday, right? Have a great weekend lovlies!

GEt tHE LOOK 4

Ögon / Eyes
Shadow Insurance primer Too faced
Eyepencil Violet Storm Make Up Store
Wisteria, Masquerade & Daydreamer Makeupgeek Cosmetics
Iridescent Purple Anastasia Beverly Hills
*New* Silver eyeshadow from 04 Moon Rock Quartet Isadora
Eye do Eyeliner Eyeko

Fransar / Eye lashes 
Lashmopolitan Esqido
Strip Lash adhesive black Kiss

Bryn / Eye Brows
Eyepencil Violet Storm Make Up Store
Fixed with Eyeshadow Iridescent Purple Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar