Makeup & Skönhet generellt

By Terry Impearlious | Holiday collection 2016

By Terry Impearlious

By Terry Impearlious

By Terry Impearlious

By Terry Impearlious

By Terry Impearlious

By Terry Impearlious. Vi har inte ens lämnat september men nu börjar julnyheterna dyka upp bland pressutskicken. Fun! Det här är två av fyra nyheter som släpps från By Terrys julkollektion. Produkterna har inspirerats av klassiska pärlor och ska ge en känsla av glimmande och lystrig orientalisk lyx i julmörkret. Älskar förpackningarna! Dessa ska testas i makeuperna framöver.

Två utav nyheterna är ett par dyrgripar. Lite över min budget om vi säger så. Hade nog inte betalt över 2140 Kr för 25 gr läppbalsam MEN det är tydligen ett samlarobjekt som kommer i en speciell box med en bukett rosor bla (!) Den ska även innehålla sällsynta ingredienser. Tjena vilken grej alltså haha.


NEWS:
Impearlious Premium Highlighter Compact 490 Kr
Impearlious Pearlescent Lip Balm 240 Kr
Impearlious Premium Illuminating Concentrate Pearl Absolute 1990 Kr
Impearlious Lip Care 2140 Kr

Finns tillgängliga runt 1 Nov på bla NK, Eleven.se eller Skincity.se

byterry

By Terry Impearlious. We haven’t even left September but now the x-mas news starting to arrive in the press dispatches. Fun! These are two of the four news from By Terry’s Christmas collection. The products are inspired by classic pearls and gives a sense of gleaming & oriental luxury. Love the packagings! These will be tested very soon in my makeup looks.

Two out of the news are sooo expensive. A little over my budget but nice for those who like it. One item cost over 2140 SEK for 25 gr lip balm but it is apparently a collector’s item that comes in a special box with a bouquet of roses (!) It shall also include very rare ingredients. Crazy cool!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar