Tips for beautiful nailsNourishing cuticle oil, varje morgon och kväll from now on för min del!:)

Tips for beautiful nailsLondontown kommer att finns tillgängligt på Åhlens.se -> Här!

Tips for beautiful nailsMin favorit handkräm just nu, Restorative Nail Cream med en doft av svag kokos.

tips for beautiful nailsNagellacket heter Pier pressure och kommer från Cuccio.

Sunday tips for beautiful nails. Ja, hemligheten är så simpel som att använda nagelolja! Jag har varit så sjukt dålig på det men fick en spark i baken efter att min nageltjej gav mig en peak (igen) då hon alltid behöver göra om mina naglar, typ från grunden var tredje vecka. Mina naglar är så jäkla torra vilket är orsaken till att de ‘släpper’ lätt.  Jag har nu haft oljan vid nattduksbordet och använt den varje kväll i 4 veckor. I veckan besökte jag salongen med intakta naglar! Märkt sådan skillnad! Jag har varvat med en olja från Sally Hansen och en från London Town samt smörjt in händerna med handkräm. Det är inte så svårt att få in detta på rutin. De måste bara vara lättillgängligt!


Sunday Tips for Beautiful Nails. Well, the secret is as simple as: use nail oil! I’ve been so bad at it but got a kick in the butt after my nail terapeut gave me a lesson (again) when she always have to recreate my nails, from scratch, every third week. My nails are so darn dry, which is why they break easily. I have now used the oil, putting it on the bedside table and used it every night for 4 weeks. This week I visited the salon with full nails! Noticed such a difference! I have interspersed with oil from Sally Hansen and one oil from London Town, and then used the hand cream on the picture. It’s not that hard to get into this routine. The products just have to be easily accessible!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar