Makeup & Skönhet generellt

Sweet Cheeks Blush palette | Nyx

Sweet Cheeks Blush palette Sweet Cheeks Blush palette Sweet Cheeks Blush palette

swatch-1-av-1-copy

Oavsett om man jobbar med makeup eller inte så kan man ju tycka om att ha lite olika valmöjligheter på sina färger. Älskar paletter som har allt samlat. Kalla, varma, matta, shimriga, mörka och ljusa rougefärger.

Tidigare har jag använt just en sådan från Paulas Choice som jag älskat men nu har jag bytt ut den mot Sweet Cheeks Blush palette (klick länk ) från Nyx.

Sweet Cheeks Blush palette kostar 219 Kr och finns bla på lyko.se Länk ovan!

(Den här veckan har jag kaos mycket så jag har tyvärr inte hunnit swatcha färgerna än men lovar att lägga upp det så fort det blir tid över idag! ) Fixat 😉

Kram på er!


If you are working with makeup as a profession or not one can love to have a few different options when it comes to colors. Why have them in different products , when you can have them in one palette? I personally love palettes that includes cold, warm, matte, shimmery, dark and bright colors.

Sweet Cheeks Blush palette is one of Nyx’s newest products! You need to check it out. Love it!


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

2 kommentarer till “Sweet Cheeks Blush palette | Nyx”

 1. Gabriella

  Hej! Om man tänker färglära ska ju dom med varm underton i huden använda varma färger. Men skulle jag ändå ibland kunna rocka en kallare rouge eller blir det alltid fel på min \”varma hud\” är väldigt blek men har gul underton.
  Tacksam för svar!

  • Lina Ekh

   Hej Gabriella!

   Bra fråga! Det är så många som begränsar sig pga att färgläran men allt handlar ju om att hitta rätt nyans. Du kan absolut använda en kallare nyans men den kanske kan vara något varmare än den kallaste av dom kallaste. Vad jag menar är att om du tex håller två kalla (olika) nyanser framför dig så kan ju en vara varmare än den andra. Då väljer du den! Så med andra ord testa dig fram och känns det bra så kör!!<3

Lämna en kommentar