Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition

Tender Care Limited Gold Edition  Tender Care Limited Gold Edition

Åh, vilken mysig julafton det blev igår! Valde att lägga sociala medier på hyllan…bokstavligen. I stort sätt alla i familjen valde att lägga mobilen i en korg vi hade på en hylla haha. Älskart! Total närvaro med andra ord:)

Här ser ni en utav mina tidiga julklappar som jag fick i ett pressutskick från Oriflame nu i December.  Säg hej till, Tender Care (klicklänk) , som funnits sedan 1979 i olika upplagor. Det är en multi-use kurkräm som fungerar till alla torra partier, läppar som kropp, med en neutral doft och naturliga ingredienser (innehåller bivax). Perfekt på sprucken hud, armbågar, eksem eller nariga nagelband.

Under 2016 såldes 13 millioner Tender Care (1 såld varannan sekund!) Galet. Nästa år fyller Oriflame 50 år så den 24:e Mars 2017 släpps, Tender Care Limited Gold Edition, ni ser ovan. Super söta!


Say hello to Tender Care Limited Gold Edition that will be launched 24th of March next year. Oriflame will celebrate 50 years during 2017 and therefor a golden limited edition will launched! Tender care is a multi-purpose balm that can be use on all dry areas.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Hej fina du!

  Funderar över hur dina Oriflame klicklänkar fungerar. Även jag har produkter som jag skulle länka med affiliatelänkar men jag förstår inte riktigt hur det fungerar. Jag brukar länka andra produkter som inte kommer från Oriflame men då använder jag mig t.ex. av Blogfame. Har du lust och tid att förklara för mig hur dina klicklänkar till Oriflame fungerar?

  Tacksam för svar!
  Kram Wilma

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej Wilma!

   Hm, förstår inte riktigt vad du menar men jag tror att det beror helt på vilket affiliateföretag du använder. Jag använder Apprl, som tex inte har Oriflame men då länkar jag till något annat som hjälper läsaren ändå. Visst är det bra att länka via affiliateftg men jag är jättenoga med att läsaren ska få ärlig info så det gör mig inget att länka till något annat:) <3

   Hojta om jag förklarade rätt annars så får du fråga/förklara igen:) Glad Påsk

Skriv en kommentar