L´Oréal Paris Age Perfect Rosy Glow mask Age Perfect Rosy Glow mask Glow mask

När L´Oréal Paris Age Perfect Rosy Glow mask skickades ut som pressutskick var jag i full gång med att testa 6 ansiktsmasker från ett annat märke så den fick liksom vänta där lite snyggt i badrummet. Nu har det däremot gått 2 veckor och jag är mottaglig för att recensera ansiktsmask igen:)

Vad är nu detta?
Detta är en återfuktande gelansiktsmask som ger lyster!

För vem?
För dig som upplever att din hy är torr och matt. Upplever du att du har mogen hy så är den perfekt för 40+! Ansiktsmasken ska ge omedelbar lyster, mjukhet och massor av fukt.
L´Oréal Paris Age Perfect Rosy Glow mask

Så här använder du den:
För omedelbar lyster: 2-3 gånger i veckan,

  1. Fördela ett rejält lager ansiktsmask på väl rengjord hud. Undvik ögonpartiet.
  2. Låt verka i 15 minuter
  3. Avlägsna sedan överflödig ansiktsmask med en fuktig bomullspad

Tips! För dig som gillar ansiktsmasker på natten för en intensiv boost:

  1. Rengör huden
  2. Fördela sedan ett tunt lager ansiktsmask
  3. Låt verka över natten. Undvik läppkonturerna

Vad tyckte jag?
För det första så ser den ut som en dröm! Bara att namnet innehåller ordet Glow gör att det börjar vattnas i munnen men namnet kommer också med ordet Rosy vilket fick mig att bli lite återhållsam. Jag blir skeptisk om den fullkomligt doftar sönder av ros då ni vet att jag inte är särskilt förtjust i rosdoft på produkter. En glad nyhet är att den inte alls doftar för mycket ros, snarare mysig hudvård med betoning på rosy:)

Gelkonsistensen är mjuk och jätte behaglig och min hud sa verkligen slurk (som en ansiktskräm) när jag applicerade den. Lägg därför ett rikligt lager precis som de rekommenderar. Produkten behöver inte tvättas av och ger faktisk en super skön hinna med lyster! Jag upplevde att jag inte behövde komplettera med en dagkräm efteråt utan sminkade direkt på för att behålla hinnan…så en fantastisk grund att lägga makeup på! För att behålla lystern synlig krävs en tunn bas eller ingen alls.

Så för dig som inte vill lägga 500 Kr på en ansiktsmask…you’re worth this;)

 

Age Perfect Glow mask, L’Oréal Paris 
Pris:
 199 SEK /50 ml Finns ute i butik tex Kicks sedan Vecka 14. 


Du kanske också gillar:

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar