Bröllopsmakeup

21 Juli 2017 | Natalis Bröllopsmakeup

Natalis Bröllopsmakeup

Bröllopsmakeup

Bröllops sminkning

tärna  

festmakeup
Förra helgen fick fina Natali en fräsch bröllopsmakeup utav mig och jag tänkte att det kanske kunde vara lite kul att klämma in de bilderna på bloggen i kontrast till semesterbilderna. 🙂 Fullkomligt älskade hårsmycket som Natali använde och tillsammans med det håret och den svalt kalla makeupen blev hon fantastiskt vacker! Hennes syster, som även var tärna, fick en mjukt sotad makeup i guld, brunt och grönt. Tyckte hon blev så lik Molly Sandén när vi var klara…visst blev hon?! 🙂

Båda blev så vackra, en ära att få vara med på en del av er dag<3 All lycka till Natali och Tack för förtroendet!

2 kommentarer till “21 Juli 2017 | Natalis Bröllopsmakeup”

Lämna en kommentar