*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Jo, jag må varit lite seg/sen på att skriva om Huda Beautys kollektion som släpptes på Sveriges Sephora innan sommaren men…Ni vet ju att jag inte alltid är superpepp på alla hajpade influencersamarbeten från stora varumärken.

Varför? Jag tycker liksom att det blir lite väl hajpat på sociala medier för ingenting (med vissa undantag!). Väldigt ofta pågrund av ansiktet bakom produkten och dess miljoner följare…produkten verkar inte ens behöva vara riktigt bra längre?! Har fått åtskilliga shimriga paletter från diverse sminkmärken med kända ansikten utåt och jag tycker liksom bara att de är glittrigt-blä, inget mer. Huda beauty då?

Huda Beauty Sasha
Huda Beauty Lashes #11 Classic – Sasha

Jorå, jag hittade absolut produkter jag tyckte om! Läppennorna var grymma i textur och nyanser (älskade färgen Muse!) och hennes Metalliska lipgloss aka Lip Strobe i färgen Snobby var överraskande snygg! 3D Highlighter paletten? Helt ok, jag gillade kombinationen av kräm och puder…verkligen men inget som fick mig att skrika av lycka! Jag vet…jag är svårflörtad med highlighters men de blev jättefina på och bör absolut testas om du är en highlighter nörd;) MEN ….snälla kan vi snacka om hennes fantastiska fransar!

Huda beauty sverigeHuda beauty lashes
Det var här jag blev såld, haha! Jag vet att en del utav er som läser säkert har köpt ett lager utav Huda beautys lösögonfransar när ni varit på semester i Dubai eller beställt hem online… men jag har ju inte testat dessa förrän nu! Så fina på och trots att det var en ganska tjock kant på dom jag testade så var de ovanligt lätta, för mig, att applicera! Har en hatkärlek till tjocka kanter.
makeupbylina lashes
Fransarna släpps i olika kategorier och kostar därför lite olika. Du har Collection:

  • Eazy Lash – senaste kollektionen specifikt framtagen för nybörjare eller erfarna lösfransanvändare 170 Kr
  • Classic – klassiska lösfransar i syntetiska fibrer 190 Kr
  • Faux Mink – tredubbla fransar i syntetisk fiber som ger 3D effekt 210 Kr
  • Mink – vävda av minkhår för att likna dina naturliga fransar så mycket som möjligt 365 Kr

mink collection


#8 Classic – Scarlet, #1 Classic – Giselle, #12 Faux Mink – Farah, #13 Faux Mink – Jade
#17 Eazy Lash – Harmony, Mink – Naomi, Mink – Raquel, Mink – Bridget

#7 Classic – Samantha,  #11 Classic – Sasha, #10 Classic – Lana

 

Fick du någon favorit? Sååå sugen på att testa Harmony, Naomi, Jade och Bridget. Det får jag skriva upp på min lista! I vilket fall är jag så glad att Sephora har öppnat upp sin webshop så att alla i hela Sverige har möjlighet att ta del av sortimentet! Du hittar Huda beauty sortimentet HÄR-> Sephora.se

 


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar