*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Sweed Lashes By Terry. Yes, ni läste rätt! Ni vet att jag älskar Sweed. Ni vet att jag älskar By Terry. Min kollega Gabriella Elio gör återigen ett nytt fantastiskt samarbete i samband med en ny release fransar i höst och denna gång tillsammans med skönhets gurun Terry de Gunzburg! Två varumärken som ligger mig mycket varmt om hjärtat…

Sweedlashes Terry de gunzburg
Gabriella Elio & Terry de Gunzburg

Sweedlashes by terry
Fyra fransar släpps denna gång och jag tror att minst två av dom kommer bli nya bästsäljare!
By terry lashes
Låt mig presentera…
Terry Flair sweedlashes
TERRY FLAIR, 149 SEK

En söt liten ask fylld med trippelstyckfransar i 3 olika längder:  7, 10 och 12 mm. Som jag saknat detta! Älskade Linda Hallberg varianten men det slutade oftast med att jag bara använde trippelfransarna och då tog de slut så fort. Att jobba med styckfransar ÄR pilligare men blir sååå mycket snyggare och naturligare på! Passar till både ett mjukt dags utseende och till en intensiv kväll.
Terryfic 3D sweedlashes
TERRYFIC 3D, 199 SEK

Den mest dramatiska fransen hittills från Sweed Lashes som är handgjord med en exklusiv 3D-teknik där stråna sitter omlott om varandra. Skit snygga! Påminner om ett par favoriter från House of lashes men dessa verkar snäppet bättre i fästet. Ser så mycket framemot att testa!!

Oeil de biche sweedlashes

ŒIL DE BICHE, 149 SEK
Den här fransen passar dig som vill ha en mer plumping effekt! Fransarna har en fantastisk fin böj och sitter tätt utan att bli för maffiga på. Jämför man den med 3D fransen blir den inte lika “svart” på utan smälter in perfekt med dina egna fransar utan att sticka ut allt för mycket! Kommer säkerligen bli en favorit hos mig!

tete a tete sweedlashes
TÊTE Á TÊTE, 149 SEK FAVORITER!
Sist men inte minst! Snarlik storsäljaren Ramina, men Tête á Tête är något vippigare på slutet och kommer göra succé om du frågar mig. Den här kommer sälja järnet då den är diskret men elegant och passar alla. Denna rekommenderar jag om du är ny inom frans-användandet!

Produkterna finns just nu online på eleven.se och jag säger bara wow! Gabbi, du vet vad vi vill ha<3 Dessutom har ni min ursnygga vän @annakarinhell som modell för Terry Flair fransarna.


Jag bara vrål-älskar hela den här grejen! Bra jobbat Ladies! /Lina


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. En fråga om lösfransar. Jag har väldigt små ögon och upplever att fransar på mig ser extremt fejkat ut, en effekt jag inte eftersträvar. De jag har är från just Sweed. Finns det modeller som ger en tätare fransrad men som inte är så långa?

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Jag förstår. Vilka är det du har? Mitt tips är att i så fall välja styckfransar (som är i olika längder) dessa tycker jag bli mest naturliga. Ramina är också ganska lugna på samt de nya Tête á Tête. Annars kan du alltid klippa dom ngt! Kram

Skriv en kommentar