Gårdagens Halloweenfest i Oslo tillsammans med Nyx Cosmetics Nordics var ju något i hästvägar kan jag ju lova! Nyx-fantaster från hela norden hade flygit in för att fira och klä ut sig. Jag hade hyfsad koll på min klädsel men sminkningen…oh lord…jag hade inte bestämt mig förrän jag stod vid hotellspegeln (typiskt Lina)

Pigmentrik kanske man inte kan kalla min “Ghost-bride makeup” men jäklar vad smink jag hade på mig. Vill ni vet hur fantastiskt det var att tvätta av den? Hehe!  Min fina vän Anna-Karin körde en “Chucky” och rakade till och med bort sina ögonbryn LIVE på Insta Story inför sminkningen. Toka!<3

Hela dagen började egentligen med en Master class tillsammans med 3 ikoniska Nyx-profiler, tjejer som tävlat i Nyx Face Awards och som alla gjort minnesvärda intryck.
En Queen of heart med massor av glitterblod!

Jorå, Nyx hade inte sparat på krutet. Vi checkade in på rålyxiga hotellet The Thief, som ligger nere vid Akker Brygge. Där fick vi ett varmt välkomnande på rummet och började fixa oss. Sängen var oförglömlig!

Tillsammans med min fina kollega Johanna började vi snart transformera oss in till något Halloweenigt.

Outfit för kvällen tillsammans med en självklar slöja!
L’Oréals Thea och Johanna  samt Makeup Artisten Sara som vann Bästa kreativa look under kvällen!


Väl på festen blev vi först treatade med en supergod middag, drinkar och annat läskigt.

Sedan förvandlades rummet till festlokal och fler gäster anlände till festen.
I slutet av kvällen delades det även ut pris för bästa Makeup, bästa team makeup och bästa kreativitet (om jag inte minns fel)

Vilket dygn! Jag är så sjukt imponerad av alla som var där..alla är så fantastiskt kreativa, unika, gränslösa…fantastiska varenda en! Jag själv sysslar ju inte så mycket med Youtube eller SFX (specialeffekter) och jag är troligtvis några år äldre än de flesta som deltog igår  😉 MEN jag är lika glad varje gång över att få inspireras och ta del av allas energi! Lika roligt varje gång<3

Tack Nyx Cosmetics och hela teamet för en fantastisk Halloweenkväll!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

Skriv en kommentar