Ja, nu kommer ni få se massor av glitter på bloggen kan jag lova och under veckan kommer ni även få lära er allt om hur man sätter fast #glitter! Inser att jag varit väldigt sparsam med glittermakeuper här, så nu blir det andra bullar fram till Nyår! 😉

Cut crease makeup glitter

Först ut blir en Cut crease-makeup* med glitter på den undre fransraden, snyggt även om det inte vankas en jul- eller nyårsmakeup. Hela looken skapar en illusion av att ha större ögon och ögonlock.Man kan ju byta ut färgen på glittret om man vill för att få en mer neutral look men jag tycker det är fint med färg på glittret då det gör hela makeupen.

Cut crease makeup glitter eyeliner

Vad är en Cut Crease för något?
Att göra en Cut Crese innebär att du gör en ögonmakeup med vingad eyeliner, blygsam sotning som har en skarp kontrast mellan ögongloben och ögonlocket.

Cut crease eyeliner

En rejäl utmaningen men det finns massor av tips om du söker efter Cut Crease på Youtube! Det här var verkligen en stor makeuptrend 2015/2016.

glitter makeup

Några nyhetesfavoriter från dagensmakeup?
Testade bland annat By Terrys nya mascara Lash-Expert Twist Brush (Länk) som var extremt rolig att testa. Den har en borste som går att vrida!! Nu syns resultatet inte så jättemycket då jag har lösögonfransar på men den var bra och gav väldigt långa fransar måste jag säga!
Sen har vi den relativt nya Highlightern från L’Oréal Paris,
Glow Drops (Adlink) som inte heller får glömmas. Äääälskar att jobba med den då den ger en sån naturlig lyster på huden. 

Bas / Base
Concealer Medium 1 Custard Nars
Glow Drops (Highlight) L’Oréal Paris

Ögon / Eyes
La Palette Nude Beige L’Oréal Paris
Infaillible stylo eyeliner 24 hWaterproof L’Oréal Paris
Eyeshadow Blackout Urban Decay
Perfect Slim Eyeliner L’Oréal Paris

Glitter / Glitter
Mixing Liquid Make Up Store
Glitter Panduro (HobbyButik)

Fransar / Eye lashes
05 Corruption Wicked Lashes Nyx
Adhesive Clear Sweedlashes
Lash-Expert Twist Brush By Terry

Bryn / Eye Brows
Eye brow pencil 05 Taupe The Brow Gal
Brow kit Artistry
Brow Artist Plumper Dark Brown L’Oréal Paris

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar