Sedan Sephoras Event hos Vass Pr (läs här) i Januari, har jag nu hunnit klämma och känna på det mesta utav pressprodukterna vi fick med oss hem. Det finns ett par produkter som överraskade ganska så rejält måste jag säga och en utav dom var Benefits senaste rengöring, Smooth it off !

Smooth it off benefit
Vad ska den göra?

“Få lenare, renare och klarare hy med denna “2 i 1-produkt”: rengöring och exfoliering på samma gång! Den skonsamma rengöringskrämen rensar porerna, och tar bort smink och döda hudceller. Dessutom är den lätt att skölja bort och lämnar inga spår. Tuff mot smuts men skonsam mot huden!” 

2 i 1 Smooth it off benefit
Benefits?

  • Skonsam ansiktsrengöring och exfoliering
  • Krämig formula som inte torkar ut huden
  • Innehåller jojobakorn
  • Rengör huden från smink och döda hudceller, samt rensar porerna

mekanisk peeling benefit

Första intrycket:

Då jag själv är ganska så känslig i min hud brukar jag föredra enzympeeling (utan korn) men den här rengöringen, som innehåller en mekaniskpeeling (korn som ska masseras runt), funkade väldigt bra på mig! Man får såklart vara lite försiktig så man inte “gnor” för mycket men då formulan är så krämig och len blir det en lätt match. Doften är väääldigt behaglig, så här skulle jag typ vilja gå runt och lukta i min naturliga doft, haha. Huden lämnas ren och känns väldigt mjuk och smidig efteråt, precis så som man vill att det ska kännas. Det här var min första hudvårdsprodukt från Benefit som jag egentligen testat under en lite längre tid och den imponerade som sagt. Dock är det ju endast en rengöring för ansiktet så man behöver använda något annat till ögonen. En rengöring jag kommer behålla och plocka fram lite då och då!

Tips! För att lättare få bort alla korn vid avtvättning brukar jag alltid använda en sån här [klick]!

Pris?
Smooth it off kostar 250 kr och finns just nu i Sephoras butiker! Länkar till den så fort den kommer ut på nätet!


*Produkten har jag fått som ett pressprov. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkten. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar