ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED L'OREAL PARIS

Bonjour Nudista! Äntligen får jag skriva om vårens nyheter från L’Oréal och ni kan ge er attan på att det blir glowigt! Jag tycker att “årets vårsläpp” är helt rätt i tiden och den här gången är det väldigt användbara produkter som tagits fram fyllda med mumsiga ingredienser!

Glow Toolbox L'Oréal Paris

Glow Toolbox
som hela kollektionen heter innehåller massor av glow och lyster i olika varianter:  Två Glow drops, en Highlightpalette, en Naturlig bas och ett nytt Bronzigt solpuder tillsammans med ett Peach-doftande rouge!

Glow Toolbox

Jag har fått känna och klämma på produkterna ganska tidigt i år (pga ambassadörskapet ni vet) så jag har hunnit jobba en hel del med produkterna och därför lärt känna dom bra. Dessutom innehåller produkterna så mycket fina ingredienser och det känns verkligen på både kvalité och doft!

Ptss. Produkterna har lanserats nu i april så allting finns att hitta på länkarna nedan!

bonjour nudista

BONJOUR NUDISTA, AWAKENING SKIN TINT [Klick]

Vi börjar med bas-nyheten! Detta är en super tunn foundation som påminner om ett mellanting mellan en BB-cream och en CC-cream som ger en naturlig “no makeup makeup look”. Den Innehåller 92% naturliga ämnen i form av bland annat  fuktigivande aprikosolja, grönt te-extrakt och E-vitamin som verkar antioxiderande.

Mitt tips! (uppdaterat) Jag ska vara helt ärlig och säga att jag hellre föredrar L’Oréals nuvarande BB- och CC-kräm framför denna. Varför? Jo, jag upptäckte ganska snabbt att den måste appliceras med fingrarna. Bonjour Nudista är väldigt lätt och torkar därför in ganska så fort då den inte ska ligga kladdig på huden. Därför blir den inte så snygg när man applicerar med pensel då det lätt blir penselsträck och flyttar sig. Smaksak men jag föredrar de andra trots att den blev snygg på bilden nedan.

no makeup makeup

Kommer i tre nyanser
Färgskalan är tyvärr inte så bred i Sverige men håller tummarna för att det förändras så småning om.

Clair/Fair [klick]
Medium/Light [klick]
Medium [klick] (Jag har denna på mig ovan!)

Pris: Bonjour Nudista 159 kr!

Glow drops
GLOW MON AMOUR DROPLETS [klick]

Om ni läser min blogg kontinuerligt så kan ni inte ha missat min kärlek för förra årets Glow drops som kom i en limited edition. Nu släpps två helt nya färger som passar ännu bättre för säsongen och precis som förra gången är detta en highlighter i flytande form tillsammans med en smidig pippett. Den ger en naturlig skimrande finish men kan byggas upp för ett mer täckande resultat. Innehåller kokosnötsolja. <3

glow droplets
Kommer i två nyanser:

Ivory Glow [klick]
Coral Glow [klick] (Jag har denna på mig ovan!)

Pris: Glow mon amour droplets 189 Kr!

highlight palette

LA VIE EN GLOW [klick]
För den som föredrar glow och lyster i puderform så släpps en jättefin highlighterpalett i fyra nyanser varav en kall och tre varma färger. Som ni ser nedan är pigmenten starka och jag har använt dom både på ögonen och i ansiktet för att highlighta punkter. Innehåller även den kokosnötsolja. <3

la vie en glow
Färgen Cool Glow

Kommer i två nyanser:
Jag var helt säker på att det endast var färgen ovan man kunde få tag på i Sverige MEN jag ser att man också kan hitta den varmare varianten på nätet också!

Cool Glow [klick]
Glow Sunrise [klick] (du kan se den varma här)

Pris:
La Vie En Glow 189 kr

rouge puder

Dessa kommer att missbrukas i vår och i sommar:)

back to bronze

BACK TO BRONZE, MATTE BRONZING POWDER [klick]

Ett helt nytt solpuder som kan användas året runt då den ger en naturlig solbränd look utan att bli för stark. Back to bronze innehåller 84% naturliga ämnen med bla oljor från vattenmelon, persika och mango. I förpackningen följer en liten applikator med så att du lätt kan bättra på produkten när du är på vift men jag föredrar hellre att använda en separat borste som är något tjockare.

Pris: Back To Bronze 159 kr!

lifes a peach

LIFE’s A PEACH, BLUSHER [klick]

Som jag längtat efter en upphottad persikofärgad rouge att bära i sommar. Lifés a peach doftar till och med persika! Lagom mycket utan att doften tar över allt för mycket. Färgen är matt vilket kan vara bra om man ska använda glow på många andra delar i ansiktet (man vill ju inte gå runt och glänsa i hela ansiktet) Rougen innehåller 77% naturliga ämnen, bland annat persikoolja och mangosmör. Så fin på!

 

Pris: Life’s A Peach 159 kr!

loreal glow

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar