Tagg

eleven.se

Browsing

Personlig gravyrINLÄGGET INNEHÅLLER AFFILLIATELÄNKAR Läs mer i min policy.

Personlig gravyr

Personlig gravyr

Personlig gravyr

Personlig gravyr

Hur kul var inte det här då? Fick igår ett väääldigt fint pressutskick med information om att Eleven.se just nu erbjuder personlig gravyr. Man kan alltså skriva en personlig hälsning eller nåt annat skoj på utvalda skönhetsprodukter från ex. Yves Saint Laurent, Giorgio Armani och Ralph Lauren.

Lina, Mon Amie’ Hur glad blev jag på en skala när jag öppnade paketet? Plus points, säger jag bara! 😉 Älskar när man tänker utanför boxen! Tack!<3

Hur går det till? Kila in-> HÄR <- så får du all info! Så kul!


Wow, so much fun that you can order some personal texts on your christmas gifts! Eleven.se is a swedish company so I guess it´s just for swedes:( But please check it out! So cool! Go HERE!


*Produkten har jag fått som ett pressutskick. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Det franska lyxmärket Hervé Gambs har  kommit till Sverige! Det blev Eleven.se som blev de exklusiva återförsäljarna i norden så jag passade på att spana in dom när jag var där härrom dagen!


 

       

Det handlar mest om doft, lyx och design och jag tycker märket påminner ganska mycket om Byredo. Tunga parfymer med unika dofter som blir så där lite på gränsen till si så där. Man kan alltså inte bestämma om de doftar gott eller inte. Tanken är att de ska vara personliga så de vänder sig till en ganska liten målgrupp. Det fanns en som jag gillade lite extra men annars så var det inte riktigt min kopp Te. Designen är verkligen super fin! Gillar idén om att de i stället för att ha doftstrån använder en ros som man sprayar doften på!

I vilket fall erbjuder Hervé Gambs lyxiga produkter där de kombinerat fransk kreativitet och högkvalitativ standard! Priserna är ganska så saftiga, parfymen i guldförpackning ligger på 1395Kr och Roskitet 695Kr. Vill du läsa mer om produkterna så spana in HÄR!

/Read about the new luxurious products that just came to Sweden! Translate the text y clicking on the translation button to the right on my page!