Det franska lyxmärket Hervé Gambs har  kommit till Sverige! Det blev Eleven.se som blev de exklusiva återförsäljarna i norden så jag passade på att spana in dom när jag var där härrom dagen!


 

       

Det handlar mest om doft, lyx och design och jag tycker märket påminner ganska mycket om Byredo. Tunga parfymer med unika dofter som blir så där lite på gränsen till si så där. Man kan alltså inte bestämma om de doftar gott eller inte. Tanken är att de ska vara personliga så de vänder sig till en ganska liten målgrupp. Det fanns en som jag gillade lite extra men annars så var det inte riktigt min kopp Te. Designen är verkligen super fin! Gillar idén om att de i stället för att ha doftstrån använder en ros som man sprayar doften på!

I vilket fall erbjuder Hervé Gambs lyxiga produkter där de kombinerat fransk kreativitet och högkvalitativ standard! Priserna är ganska så saftiga, parfymen i guldförpackning ligger på 1395Kr och Roskitet 695Kr. Vill du läsa mer om produkterna så spana in HÄR!

/Read about the new luxurious products that just came to Sweden! Translate the text y clicking on the translation button to the right on my page!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar